Najnovšie recenzie zo sekcie Powerbanky

Xiaomi Mi 3 Fast Charge 20000mAh GL Black

Xiaomi Mi 3 Fast Charge 20000mAh GL Black

Overený zákazník NAY.sk Tobias

Pridané: 9. novembra 2024

(naposledy upravené 9. novembra 2024)

• 50W PD 3.0 Veľa funkcií nabije všetko
  • Ťažké Chýba display

Super pre tých ktorý chcú rýchlu powerbanku a s veľa funkciami

Silicon Power SP20KMAPBKQS580K

Silicon Power SP20KMAPBKQS580K

Overený zákazník Datacomp.sk Slavo

Pridané: 8. novembra 2024

Zakúpený v Datacomp.sk

Odporúča produkt

slusny vykon za dobry peniaz

Xiaomi Mi ultra 28965 10000 mAh čierna

Xiaomi Mi ultra 28965 10000 mAh čierna

Overený zákazník NAY.sk Overený zákazník

Pridané: 8. novembra 2024

(naposledy upravené 8. novembra 2024)

Odporúča produkt
  • Malé rozmery a nízka váha
ChoeTech B728 PD22.5W 10000 mAh

ChoeTech B728 PD22.5W 10000 mAh

Overený zákazník Alza.sk Patrik

Pridané: 7. novembra 2024

• nie príliž ťažká
  • usb - c konektor
  • nabíja rýchlo hocijaké moderné zariadenie
  • neprehrieva sa
  • displej s ukazovateľom % nabitia powerbanky
  • ľahko sa dá poškriabať
Ugreen 35524 20000mAh

• Dizajn
  • Rýchle nabíjanie 130€
  • Lcd displej

Dobrý deň.

Skvelý produkt. Konkrétne som potreboval Power banku k Dji mini 4 pro pre rýchle nabíjanie batérií a môžem povedať veľká spokojnosť. Čiže môžem vrelo doporučiť. Pokiaľ máte 120W nabíjačku napríklad od Xiaomi smartfónu tak sa Power banka aj rýchlo nabije...

Veľmi pekne vám ďakujem za pochopenie.

Ďakujem za vašu prípadnú odpoveď.

Overený zákazník Testuj.to Blanka

• Malá a ľahká
  • Vojde sa všade
  • Spracovanie
  • Musím zložiť kryt na mobil

Powerbanka FIXED je super ako je malá a ľahká a môžete ju mať kedykoľvek so sebou. Na výlety ideálne. Používať ju zvládne každý, len mám pri svojom mobile problém, pretože nosím kryt a cez ten nie je kontakt úplný, takže keď chcem nabíjať, musím zložiť obal. Rýchlosť nabíjania je super, som spokojná. Zvládne nabiť zhruba 1x, viac nedá, ale s tým som ju kupovala, proste pomocník do kabelky, keď dochádza cez deň šťava. Som spokojná.

Overený zákazník Testuj.to Šimon

• kompaktná a prenosná
  • rýchle nabíjanie
  • kapacita 500 mAh
  • integrované USB - C
  • led indikátor stavu batérie
  • bezpečnostná ochrana
  • vysoká kompatibilita
  • štýlový design
  • Nič by som tejto powerbanke nevytkol

FIXED Zen 5 Plug-in je rozhodne jedným z výhodných kandidátov. Jej design je nie len minimalistický, ale taktiež veľmi praktický. Vďaka svojim malým rozmerom a nízkej hmotnosti sa vojde do každej tašky či batohu, čo robí túto powerbanku ideálnou na cesty. Pri každodennom používaní som ocenil, ako jednoducho sa vojde do akéhokoľvek štýlu tašky bez toho, aby zaberala zbytočne veľa miesta. Čo sa týka manipulácie, musím povedať, že FIXED Zen 5 Plug-in je veľmi intuitívna a užívateľsky prívetivá. Nabíjanie telefónu a ďalších zariadení prebieha rýchlo a spoľahlivo. Všetky ovládacie prvky sú umiestnené logicky a jasne, takže som nikdy nemal problémy s tým, ako powerbanku ovládať. Zaujala ma taktiež jej schopnosť nabíjať až dve zariadenia súčasne, čo je skvelé, pokiaľ potrebujete dobíjať telefón aj tablet. Naviac ma prekvapila jej kapacita batérie a rýchlosť nabíjania. A napriek kompaktným rozmerom ponúka veľmi slušnú kapacitu, ktorá mi umožnila nabiť môj telefón aspoň trikrát na plnú kapacitu, než som musel powerbanku dobíjať sám. To je naozaj pôsobivé, najmä pre tak malú a ľahkú powerbanku. Celkovo som s FIXED Zen 5 Plug-in veľmi spokojný a rozhodne ju odporúčam každému, kto hľadá spoľahlivého spoločníka pre nabíjanie na cestách. Je to ideálna voľba pre každého, kto ocení kombináciu kompaktnosti, efektivity a jednoduchosti použitia.

Overený zákazník Testuj.to Júlia

• Krásny design
  • Skvelá veľkosť
  • Príjemne zaobchádzanie
  • Veľmi rýchle nabíjanie
  • Vydrží nabiť až tri plné batérie
  • Stojanček príliš nefunguje
  • V balení nie je celá nabíjačka na powerbanku, iba konektor

Powerbanka, ktorú som dva týždne skúšala v rôznych podmienkach, ma pomerne milo prekvapila. Na to, aká je malinká a teda dobre prenosná, vydrží nabíjať dosť dlho, a to až 3 plné nabitia môjho telefónu. Jej veľkosť je naozaj jedna z najväčších výhod, je totiž možné ju prenášať úplne kamkoľvek. Taktiež pri nabíjaní jej samotnej je veľmi rýchlo nabitá. V balení však nie je "telo" k nabíjaniu, iba konektor, a je teda nutné použiť váš vlastný, napríklad od telefónu. Aj napriek tomu, že powerbanku celkom odporúčam, možno by som odporučila do budúcna lepšie spracovanie stojančeku - nie je príliš stabilný a keď je telefón pripojený k powerbanke, je príliš ťažký a stojanček ho teda neudrží a preto je tam v podstate zbytočný. Na hlavnú funkciu powerbanky to však neuberá preto ju hodnotím skvele.

Overený zákazník Testuj.to Jana

• Kompaktnosť
  • Vojde sa do tašky
  • Stojanček
  • Má rovno vstavaný konektor, takže nie je potrebné nosiť kábel
  • Nízka kapacita
  • Usb C je iba input, takže si človek nenabije nič s iným konektorom ako s C

Táto malá powerbanka je ideálna pre každodenné nosenie, napríklad aj len v taške alebo malej kabelke. Je ľahká a má rovno vstavaný C konektor, takže človek nemusí ťahať kábel naviac. Pre mňa by bolo ideálne, keby bola o niečo plochejšia. Na úkor veľkosti a kompaktnosti má nízku kapacitu, iba 5000 mAh.

Overený zákazník Testuj.to Michaela

• Skladná
  • Krátka gumová krytka

Powerbanka Fixed je úplne super. vojde sa mi do kabelky( je malá a skladná). Nabíjam s ňou iqos, telefón. Akurát má gumovú krytku, ktorá je na krátke gumičke, čo si myslím, že dlho nevydrží, ale na funkciu to nemá vplyv. Nabíja veľmi rýchlo a nabije mi 2x telefón a jednu iqos.

Overený zákazník Testuj.to Ján

• veľkosť
  • zle sa zapája do mobilu s puzdrom

Táto powerbanka slúži ako rýchly zdroj energie. Hodí sa najmä na dobíjanie elektronických cigariet, slúchadiel a podobne. Pre dobíjanie telefónu sa dá použiť taktiež, ale vďaka svojej malej kapacite to nie je ideálne. Medzi výhody patrí jednoznačne jej veľkosť, medzi nevýhody by som zaradil výstupný USB C konektor, ktorý sa zle zapája do mobilu, ktorý je v puzdre, zároveň prekáža gumová krytka konektoru.

Overený zákazník Testuj.to Aneta

• Hmotnosť
  • Nevydrží moc dlho

Najväčšou výhodou powerbanky je za mňa určite veľkosť a váha. Páči sa mi, že k nej nie je potrebný kábel, ale že môžem telefón len pripojiť na konektor (ktorý má aj krytku) a môžem rovno nabíjať. Bohužiaľ som ale sklamaná, že mi powerbanka mobil nenabila doplna a to asi z 20%. Keď som mala asi po hodine 80%, pustila som Spotify a do 100% už to nešlo. Ani mi nenabíja rýchlo nabíjaním.

Overený zákazník Testuj.to Petra

• Kompaktná
  • Krytka konektoru
  • Kapacita

powerbanka je naozaj veľmi kompaktná, vojde sa aj do naozaj malej kabelky. veľmi rýchlo nabíja telefón ale aj reproduktor. nabila mi plne mobil aj reproduktor. oceňujem krytku konektoru. aj pri používaní telefónu powerbanka neprekáža- pohodlne s ňou telefonujem.

Overený zákazník Testuj.to Lucia

• Krátky nabíjací kábel

Powerbanka je malá, skladná, prenosná. Jednoducho sa zapojí. Konektor je chránený gumovou krytkou. Na jedno nabitie zvláda nabiť dva telefóny a ešte nebola celkom vybitá. Nabíjanie je rýchle a jednoduché. Zo zadnej strany powerbanky je "nožička", vďaka ktorej sa dá zavesiť.

Overený zákazník Testuj.to Katarína

• Rýchlosť
  • Spracovanie
  • Kompatibilita
  • Vzhľad
  • Rýchlo sa vybíja, ale to sa dá očakávať vzhľadom k veľkosti

Powerbanka FIXED Zen 5 Plug-in ma na prvý pohľad zaujala svojou kompaktnosťou. Je malá, ľahká a jednoducho sa vojde do tašky alebo kabelky, čo je perfektné pre každodenné používanie alebo cestovanie. Jej čistý a elegantný design pôsobí veľmi príjemne. Používanie je naozaj jednoduché a praktické. Vďaka vstavanému káblu som nemusela myslieť na to, aby som nosila kábel naviac. Nabíjala som s ňou ako svoj iPhone 15, tak vape, a obe zariadenia fungovali bez problémov. Čo ma najviac prekvapilo, bola rýchlosť nabíjania. Aj keď má iPhone 15 väčšiu batériu, powerbanka ho dokázala rýchlo dobiť. Na jedno plné nabitie powerbanky som však zvládla nabiť iPhone 15 iba raz, čo je vzhľadom k jej kapacite 5000mAh pochopiteľné. Ostalo mi ale ešte dosť energie na dobitie vape. Celkovo FIXED Zen 5 Plug-in odporúčam tým, ktorí hľadajú malú, ľahko prenosnú powerbanku pre každodenné použitie. Aj keď vystačí na jedno plné nabitie telefónu, jej kompaktné rozmery a rýchlosť nabíjania sú veľkou výhodou.

EcoFlow River 2 1ECOR620

EcoFlow River 2 1ECOR620

Overený zákazník T.S.BOHEMIA a.s. Ivan

Pridané: 29. októbra 2024

Zakúpený v T.S.BOHEMIA a.s.

Odporúča produkt
  • Malá výkonná vecička. Rýchle nabíjanie a kvalita spracovania.
FIXED FIXZENM-6-BK

Xiaomi Redmi 18W Fast Charge 20000 mAh black

Overený zákazník Alza.sk Erik

Pridané: 26. októbra 2024

• Cena
  • Nabíja té to cez nabíjačku od mobilu
  • Cez kábel co bol v balení za za 2 dni nabili iba 2 paličky
  • Prišlo mi to vybité
ChoeTech B729 PD22.5W 20000 mAh

ChoeTech B729 PD22.5W 20000 mAh

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 26. októbra 2024

Odporúča produkt
  • Dobrý pomer cena vs kapacita
  • 5000mah batériu v Xiaomi 13T nabije 4 krát ak nieje úplne na 0% .
  • Má displej a ukazuje zostatok kapacity
  • Power banka sa nabíja 22w.
  • Tak isto nabíjanie telefónu je rýchle

22w maximálne nabíjanie.. je trošku pomalšie ale cena 20 eur za 20 000mah je úplne super kupované na alze

Jump Starter JS-15 30000mAh

Jump Starter JS-15 30000mAh