Najnovšie recenzie zo sekcie Powerbanky
- Dlhá výdrž kapacity
- Väčšia hmotnosť
- Malá a ľahká
- Cena/výkon
S produktom som zatiaľ spokojný, powerbanka není ťažká ani veľká, dá sa vopchať do vrecka s mobilom, poslúži na jedno nabitie mobilu čo za cenu powerbanky bohato stačí.
- Značka
- Displej nefukčný po 2dňoch
- Malá kapacita
Za tu cenu sa dá kúpiť aj lepší výrobok
- Vysoka vydrz
- Dobra cena
- Skladný
- výkonný
Powerbanka Lamax Journey disponuje skvelou kapacitou 26800mah. Vodeodolné pogumované telo rozhodne podčiarkne vzhľad a využiteľnosť powerbanky. Solárny panel, bezdrôtové nabíjanie a veľké ľad osvetlenie z nej robia výnimočnú powerbanku pre každodenné využitie.
Dostatočná kapacita, počet portov, rýchle nabíjanie a super cena
- Kapacita a cena
- Žiadne
Velmi dlhe nabijanie 6hodin :(, inak je powerbanka OK.
- Zatiaľ nevyskúšaná
- nabija rychlo
- realna kapacita tak 4000 max 4500mah, mam zmerane
- Rozmery
- Váha
- Dióda svetlo
- Displej
Rozmerovo malá a ľahká powerbanka. Splnila očakávanie a za mňa spokojnosť
Výborná Powerbanka za super cenu. Nabíjam s ňou mobilné telefóny ale i zastrihávač trávnika. Vydrží nabíjať niekoľkokrát mobil i iné zariadenia. Som veľmi spokojný.
- Strašne krátky kábel na nabijanie telefonu.
- Super cena v porovnaní podobne výkonnými PB
- Malá váha v porovnaní podobne výkonnými PB
- Dokážem ju nabíjať aj cez solárny panel (treba špeciálny panel z DC 18V výstupom)
- Dokážem ju nabíjať aj cez Dinamo na bicykli( treba si to naštudovať)
- PB sa dokáže nabíjať cez DC alebo usb-C
- Dokáže nabíjať notebook z DC výstupu (ak má notebook výkon do 70W a napätie 12/16/19/24 V.. Tiež treba správnu redukciu)
- Nabíja notebook cez DC výstup a keď je zapnutý. (Teda aspoň môj)
- Malé rozmery v porovnaní podobne výkonnými PB
- Kapacita sedí
- Usb-C PD je slabé pri nižších napätiach. Zvládne 100W iba pri 20V čo nepodporuje každý notebook
- Na slnku nič nie je vidno na displeji. (Biele čísla. A podsvietenie)
- Zle ukazuje stav nabitia. Nabíjal som notebook a v PB ostalo 40%. No reálne to bolo ledva 15%. Pri nabíjaní PB je to podobné.
Na testovanie tejto powerbanky som používal solárny panel 21W z 18V DC výstupom a notebook HP ProBook 450 G5.
Powerbanka sa dá dobíjať aj cez DC aj usb-C.
Za 12-20 hodín sa dokázala PB(DC vstup) nabiť cez solárny panel z výstupom 18V/1A Max.
Za 3 hodiny sa dokázala PB(DC vstup) nabiť z pomocou adaptéra zo siete. Výstup tohto adaptéra je 20V/2A.
Cez usb-C som skúšal z adaptérom 5V/1A(výkonnejšie dynamo na bicykel na podobný výkon) 5V/3A a funguje, len to dlho trvá.
VÝSTUPY z PB:
Bezdrôtové nabíjanie funguje, ale je strašne slabé.
QC 18W funguje
DC out 72W funguje ... Mal som nastavené na 19V a nabíjal som notebook HP ProBook 450 G5. Dokonca sa dobíjal aj keď bol zapnutý. Treba použiť redukciu z DC 5521 na DC 4530 (Tento Notebook ale potrebuje 19,5V no 0,5V rozdiel zvláda v pohode)
Jediné čo nefunguje je nabíjanie cez USB-C PD 100W. Môj notebook má výkon 65W a zrejme nepodporuje nabíjanie cez usb-c až do 20V. Táto powerbanka zvládne 100W výkon len pri 20V napätí. Má len takýto výkon cez usb-c PD: 5V/3A(15W) 9V/3A(27W) 12V/3A(36W) 15V/3A(45W) 20W/5A(100W)
Preto môže fungovať usb-c PD len z veľmi malým množstvom notebookov. Pozor na to!
Záver: Super cena oproti konkurencii. Dokážete ju nabiť obrovským množstvom spôsobov. Jediná veľká nevýhoda je to usb-c PD. Málo notebookov bude podporovať také hodnoty výstupu tohto usb-C. No to sa dá poriešiť DC výstupom.
Odporúčam kúpiť, je to jedna z najvýkonnejších a najvariabilnejších powerbánk na trhu za super cenu, z nízkou váhou a malými rozmermi.
- ziadne ,
- lacne spracovanie
- nefunguje spravne
- dokaze pri plnom nabiti nabit telefon len na cca 15 percent .
- nefunguje bezdrotove nabijanie
- ma vatsie rozmery. nieje to pravda ze je mala .
CulCharge 2:GO- urcite neodporucam . ak nechcete zbytocne prist o peniaze. ja som ju po zakupeni vratil naspat.
lacny cisnky smejd. moj nazor.
po otestovani . a plnom nabiti . powerbanka vydrzala 15percent nabitie telefonu . potom sa vybila .dokonca nafunguje ani bezdrotove nabijanie . vyhodene peniaze za taky produkt.
Power banka je super pri cestovaní a parametre sú zhodné s mojím telefónom
- kapacita až 40 000 mAH
- rýchlo sa nabíja aj rýchlo nabíja (notebook mi nabíja rovnako rýchlo, ako keď je v elektrine)
- nabíja mi aj notebook, nielen mobilné zariadenia (moje staršie powerbanky iných značiek notebook neutiahli)
- nabíjací výkon až 100 W (pri mojom modeli 40 000 mAH)
- možnosť nabíjať 3 zariadenia naraz
- na také „delo“ som spokojný s rozmermi aj hmotnosťou (nie je to celkom tehla, skôr stále tehlička), aj keď do vrecka nohavíc si to nedáte
- luxusný „kovový“ výzor, vyzerá to na veľmi kvalitné materiálové spracovanie
- mal by mať displej s presným ukazovateľom percenta nabitia (sú tam však len 4 diódy ako pri lacných powerbankách)
Asi najlepšia powerbanka (vo verzii 40 000 mAH/nabíjací výkon 100 W) na nabíjanie notebooku. (Už mám viacero powerbánk vhodných pre mobilné zariadenia, ale potreboval som niečo na notebook a toto je asi najlepšia voľba.)
- Obratom išla na reklamaciu
Reakcia značky LAMAX
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
Věříme však, že reklamace bude vyřešena k Vaší spokojenosti.
S pozdravem
Tým LAMAX