Najnovšie recenzie zo sekcie Powerbanky
- Mnozstvo portov
- Velkost
- Vaha
- Dlzka nabijania
Plne vyskusam produkt na Balaton sounde 2024, tak az potom budem mudrejsi, ze co je toto za produkt. No kazdopadne je dost tazky a skladovatelny, cize odporucam nieco lahsie a mensie, toto len tak do kabelky abo batohu nehodis.
- Len samé výhody.
- OK
- Kapacita na niekoľkonásobne dobitie mobilného telefónu
- Elegantný dizajn
- Malé rozmery
- Máličko tenšia mohla byt
S Powerbankou som spokojný, v balení bol aj kratučký kábel USB-A - USB-C ktorý som ani neočakával takže príjemne prekvapenie. Kapacitne postacovala na niekoľko násobne dobitie telefónu. Dizajn a spracovanie na veľmi slušnej úrovni. Rýchle nabíjanie úplne neviem posúdiť. Zatiaľ som naozaj spokojný uvidím pri ďalších príležitostiach či bude spoľahlivo plniť moje požiadavky.
- rýchlosť nabíjania
Pawer banka mala mat kapacitu 50000mAh, ale nedokazal som s nou nabit ani raz telefon. Som sklamany.
V špecifikácii je nesprávne uvedená hmotnosť výrobku, lebo v skutočnosti váži 286 gramov. Je to naozaj veľa. Okrem toho už existuje aj novšia verzia Adaman2 PPAD040101, ktorá je ľahšia (215 gramov) a má až 30 W. V každom prípade sú to veľmi kvalitné výrobky.
Ťažké
- Nenabija mi vobec solarna powerbanka
Nenabija mi vobec solarna powerbanka vobec ani jedna zbytocne vyhodene peniaze
- Doby pomer cena / kvalita produktu
- Kompaktne rozmery pri ponúkanej kapacite
- Pekný dizaj produkt
- Výrobok absolútne nezodpovedá reklamovaným parametrom. Sotva vydrží jeden veľmi pomalý nabíjací cyklus telefónu s 5000mAh batériou, hoci by mal vydržať až 10 nabití. Nekupovať! Vrátiť výrobok do 14 dní nemôžem, lebo bol výrobok kupovaný na IČO. Všetko zle...
Zatiaľ spĺňa všetky požiadavky.
- Ideálna kapacita
- Solarne nabijane
- USB C
- Odolnosť.
Vyhovuje mojim potrebám. Kapacita postačujúca, vzhľadom na hmotnosť viac ani nie je treba. Funkčnosť solárneho dobíjania som ešte neotestoval. Kvalita vyhotovenia veľmi dobrá, odolný kryt. Karabinka na prepnutie na ruksak. Kábel na dobíjanie súčasťou balenia.
NC
- Prenosné
- Lahké
- Pekný dizajn
- Prilepí sa k telefónu
- Rýchlosť nabíjania
- Moc sa neprehrieva
- Neviem či som mal ja vadný produkt ale dačo vo vnúri hrká, asi dáky šrób
Môžem doporučiť
- 2 možnosti nabíjania
- možnosť nabíjania 2 zariadení
Splňa moje požiadavky
dobrá cena
- proste powerbanka
- vydrz
- ok
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »